Voegmortels

 

 

JOINTEX voegmiddel is ideaal te gebruiken voor lastig te onderhouden verhardingen rond obstakels, bomen, meubilair en verkeersgeleiders en voor onkruidgevoelige locaties als goten en parkeerplaatsen. Ook perfect toe te passen op opritten, terrassen en pleinen, wanneer juist de representatieve functie van bestrating wordt benadrukt.

De Jointex Easy Joint kant en klare voegmortel is een 1 component kunsthars op polymeer basis, waarbij de Jointex Easy Extra fine gebruikt wordt bij voegen vanaf maar 2 mm.

De Jointex D-Medium is een 2 componenten epoxyhars  en speciaal gemaakt voor lichte verkeersbelasting van auto`s en licht vrachtverkeer. 

In veel praktijksituaties raken voegen leeg en ontstaan er verzakkingen in het straatwerk als gevolg van het wegkrabben, borstelen of branden van onkruid. Dankzij dit voegmiddel bent u dit alles voor, immers het onkruid wat er niet is, hoeft u ook niet weg te halen. Het JOINTEX voegmiddel wordt aangebracht in de voegen van de verhardingen. Na het aanbrengen hardt het product uit en ontstaat een harde voeg die onkruidgroei voorkomt. Dankzij het speciale voegmiddel blijft de bestrating jarenlang onkruidvrij en strak liggen. Na behandeling met dit voegmiddel wordt tevens de originele kleur van de bestrating weer zichtbaar. Met name bij bestrating van natuursteen kan dit product worden toegepast. Er wordt vijf jaar garantie gegeven op het onkruidvrij blijven van behandelde verhardingen met in acht neming van juist gebruik van verhardingen.

 

.home1

 

Onze producten worden via de handel, dwz. Bouwmaterialenhandel, bouwmarkten, toeleveranciers voor de bestratings ondernemingen en tuincentra verdeeld.Consumenten kunnen contact met ons opnemen bij interesse .

Wij beschikken ook over een eigen magazijn en transportdienst te Hazerswoude dorp waar alle producten steeds in ruime hoeveelheden aanwezig zijn en die ons in staat stelt onze klanten snel te kunnen beleveren.Afhaal alleen op afspraak.

Wenst U meer informatie over onze producten en/of diensten, neemt U dan geheel vrijblijvend contact met ons op.

 

 

 

Prijzen en offertes voor consumenten  uitsluitend op aanvraag via ons contactformulier

 

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »