Living Luxury levert  Grind,Split, Breukstenen en Keien aan de hovenier en consument .Ons assortiment is zeer divers , van het klassieke Witte grind en Basalt split  tot aan het prachtige antracietgrijze Nero Ebano grind.

 

Grind komt voor in en langs rivieren en is door het natuurlijke slijten rond van vorm waardoor het prettig beloopbaar is.GRIND heeft verschillende toepassingsmogelijkheden voor een tuinpad,terras of oprit .GRIND is bij ons verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten van fijn tot grof.

SPLIT is gebroken steen welke gewonnen is uit steengroeven en heeft  scherpe randen. Door de verscheidenheid aan kleuren steeds populairder geworden. Het wordt vaak gebruikt in voortuinen maar ook voor oprijlanen of wandelpaden en is verkrijgbaar in verschillende maten tot 40 mm.

Breukstenen en Keien zijn de grove uitvoering van grind en split ,breuksteen is hoekig van vorm en keien zijn rond, en verkrijgbaar in diverse maten vanaf 40 mm. 

Twijfelt u aan de kleur of maat, u kunt op afspraak langskomen om het grind of split te bekijken . Wij hebben een tafel met 42 verschillende soorten .

 

Klik op de button hieronder voor een vrijblijvende prijsopgave

 

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »