Min: €0 Max: €350

Orbital Lounger™

€116,95

De Orbital Lounger definieert de toekomst van openlucht recreatie. Ontworpen door professionals in ergonomisch comfort,

Dockside Sun Lounger™

€129,95

Come on over to the Dockside! Cool frame design and super simple assembly makes the Dockside Sun Lounger indispensable for backyards.

The Wave Lounger™

€139,95

De Wave Lounger-ligstoel is nog maar het begin van een vloeiende vorm. Vivere heeft deze fraaie ligstoel aangepast, waardoor nu ieder terras onweerstaanbaar wordt.

Double Chaise Rocker™ - Aluminium

€349,95

Twee keer zoveel plezier met deze Double Chaise Rocker. Met zijn prachtige vloeiende lijnen en kap biedt deze stoel optimaal comfort. Geniet samen met je dierbaren van het zachte schommelen van de stoel, terwijl een briesje door je haren waait.

Midtown Sun Lounger™

€209,95

2 + 1 = fantastisch! Met deze Midtown Lounger 3-delige set heb je twee slanke stoelen en één stijlvolle bijzettafel in één – kortom, alles wat je nodig hebt om je tuin een modieuze uitstraling te geven.

The Wave Rocker™

€139,95

Aan deze oude vertrouwde Wave Rocker is alles nieuw. Vivere heeft een outdoor-schommelstoel gemaakt met een enigszins retro-touch maar tegelijkertijd moderne uitstraling.

The Original Dream Lounger™

€239,95

Op een nacht ontwaakten we uit de mooiste droom met de nieuwste innovatie in de achtertuin op het gebied van comfort en stijl.

Double Chaise Rocker™ - Staal

€319,95

Met de Vivere Schommelstoel voor Twee hoeft u nooit meer uw plaats op te offeren voor uw metgezel. Waai lekker met de wind mee terwijl de zon uit uw gezicht gehouden wordt.

The Original Dream 360™

€279,95

Weer een prachtige kans om weg te dromen in deze outdoor-lounger, die 360° kan draaien.

The Original Dream Chair™

€279,50

De optimale keuze voor loungen in uw tuin.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »