Min: €0 Max: €1500

Felix Kussen

€199,00

Het Felix multifunctionele kussen is bij uitstek geschikt vloerkussen, als bijzettafel of als voetenbankje in krappe ruimtes. Je kunt met deze kussens je eigen sofa bouwen op je balkonnetje. De kussens zijn namelijk makkelijk te verplaatsen door de handi

Full Moon

€615,00

Trimm Full Moon is een gigantische poef die zeer geschikt is om zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken. De poef heeft een handig zijvak, waardoor u altijd de krant . een magazine of book bij de hand heeft. De Full Moon is door zijn weerbestendighe

Rocket Daybed

€668,00

Trimm Rocket Daybed is een zeer comfortabele zitzak, ideaal voor in de tuin, maar natuurlijk ook bruikbaar binnenshuis als extra stoel voor de TV, de kinderkamer of gewoon om in te chillen waar je maar wilt.

Half Moon

€1.055,00

Trimm Half Moon is zeer geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis gebruik. De stoel is flexibel en vormt zich dus perfect naar uw lichaam. De Half Moon is dus uitermate geschikt om te zonnen.

Satellite 78 Canvas

€233,00

Trimm Satellite 78 is een grote poef met een zitting als een zadel. Met zijn simpele maar sijlvolle vorm is hij uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Past zowel mooi in de woonkamer, op een terras als in een tuin.

Satellite 68 Canvas

€215,00

Trimm Satellite 68 is een middelgrote poef met een zitting als een zadel. Met zijn simpele maar sijlvolle vorm is hij uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Past zowel mooi in de woonkamer, op een terras als in een tuin.

Satellite 48 Canvas

€150,00

Trimm Satellite 48 is een kleine poef met een zitting als een zadel. Met zijn simpele maar sijlvolle vorm is hij uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Past zowel mooi in de woonkamer, op een terras als in een tuin.

Lounge Satellite

€368,00

Trimm Lounge Satellite is een stabile solide beanbag die niet inleverd op comfort. Met zijn simpele maar sijlvolle vorm is hij uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Past zowel mooi in de woonkamer, op een terras als in een tuin.

Tiny Moon

€266,00

Trimm Tiny Moon is een kleine solide lichtgewicht poef die niet alleen bij uitstek geschikt is als poef, maar ook als bijzettafel of als voetenbankje. Deze poef is door zijn weerbestendigheid zowel binnen als buiten te gebruiken Je kunt met deze poef makk

Felix Lounger

€333,00

De Felix Lounger is een beanbag die die niet inleverd op comfort. Met zijn simpele maar sijlvolle vorm is hij uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Past zowel mooi in de woonkamer, op een terras als in een tuin.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »