Partner Portal

Wij begrijpen dat verkopen niet van zelf gaat.
U als ondernemer heeft het al druk genoeg met het verkopen waar u goed in bent,en is het een onmogelijke taak om het volledige aanbod van tuin en terras accesoires individueel te promoten bij uw klanten, of U kunt niet bij de fabrikant rechtstreeks kopen,of wij kopen het voordeliger in. 
 
Wij nemen nu die zorg uit handen ,en u krijgt een interessante provisie.
 
Wilt u met Living Luxury Home & Garden Styling een samenwerking aan gaan om uw, en dan ook onze klanten, nog beter van dienst te kunnen zijn?
 
Op onze site staan hoogwaardige artikelen voor de tuininrichting, zoals parasol`s ,terrasverwarmers,tuinmeubilair , bq, tuinhaarden maar ook  schanskorven ,tuinschuttingen, grind, split, splitplaten met consumenten prijzen erbij.
  
Heeft u interesse in een van deze artikelen dan maken wij voor u een offerte, of u biedt deze artikelen zelf aan bij de consument .                                                                        
  
Wij zijn momenteel bezig met het acquisitie traject,en zullen u t.z.t dan ook als partner op de partnerlijst toevoegen.  
 
Wij staan op diverse beurzen zowel voor de consument als voor de professional.
 
 
Dagelijks zijn wij opzoek naar nieuwe leveranciers in binnen en buitenland, dus continu nieuwe artikelen die eventueel interessant zijn voor de consument.
Wij nemen een stukje zorg bij u weg en uw klant vindt leuke artikelen en ideeen voor zijn tuin of terras die in één website zijn ondergebracht.
 
Bent u geïnteresseerd?  Of heeft u nog vragen ?
Vul dan ons contactformulier in,  wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
 
 
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »