Schanskorven

 
Standaard Schanskorven 
 
Schanskorven bestaan uit gevlochten, metalen ‘korven’ die worden gevuld met breukstenen. Door te spelen met hoogtes en breedtes van de schanskorven en de soort breuksteen, kunt u verschillende sferen creëren. Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een schanskorf te gebruiken als erfafscheiding op één hoogte te zetten, aflopend is ook een mogelijkheid. U kunt er ook voor kiezen om de schanskorven af te wisselen met andere vulmaterialen. U wilt een speciale hoek in Uw schanskorven? Geen probleem wij kunnen praktisch elke hoek voor u maken, zodat het eindresultaat er strak uit ziet. En dat alles tegen een zeer geringe meerprijs, informeer bij ons naar de mogelijkheden. 
 
Schanskorf watervallen

Bij ons zijn ook diverse watervallen met toebehoren verkrijgbaar .Hiermee creëert u een geweldige sfeer in uw tuin. Deze zijn gemakkelijk in uw eigen ontworpen schanskorf in te bouwen. In diverse lengtes verkrijgbaar en zelfs met Led verlichting, waarmee u een uniek object in uw tuin krijgt.

Tuinhaarden

Uw tuin is een verlengstuk van uw huis. Daarin wilt u dezelfde gezellige sfeer als in uw woonkamer. Met schanskorven kunt u eenvoudig en bijzonder stijlvol zo’n sfeer creëren. Een voorbeeld hiervan is de tuinhaard BBQ. Ziet u zichzelf al zitten? Gezellig in de tuin, bij de haard? Met een wijntje en een lekker hapje van de barbecue op een zwoele zomeravond. Want ook een barbecue behoort tot de mogelijkheden. Wij leveren functionele schanskorf objecten voor in de tuin van vuurschalen tot zuilen, van plantenscherm tot muurhaarden en tuin BBQ.

 
Heeft u hulp nodig bij het samenstellen van uw schanskorf? Bel ons op 06 22877055. of vraag vrijblijvend een offerte aan.
 
 
 
    
  
 
 
     
     
 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »