Stel samen met ons uw eigen inrichting samen.

Wij van Living Luxury leveren een TOTAAL CONCEPT voor huis tuin en keuken. Wij ontzorgen U , onze klanten zijn o.a.  expats.

Wij van Living luxury bezoeken met u  de interieur fabrikanten ,o.a. In de Woonindustrie te Nieuwegein, waar 150 producenten van exclusieve merken  hun collectie en laatste noviteiten op het gebied van banken,tafels,stoelen,verlichting maar ook tapijten tonen in het midden en hogere segment.

Of u doet inspiratie op in het Experience Center van Boretti of  ETC EXPO in Culemborg  , wij nemen u graag mee. 

Wij helpen U graag met een persoonlijk advies,nemen graag de tijd voor U en bespreken daarbij  ieder detail. 

Omdat onze showroom te klein is, om de totale collectie die wij kunnen leveren, te tonen nemen wij van Living Luxury u graag mee om u te helpen bij de aanschaf van uw nieuwe interieur.

 
Kiest u voor een Belgische top kwaliteit stoffen bank van de LEDA COLLECTION, Duitse lederen MACHALKE bank,  , of de Nederlandse fabrikant Baan meubelen, aan u de keus.
 
Heeft u altijd al een keer bij Eicholtz binnen willen kijken dan is dit uw kans ook dat verzorgen wij voor u. Laat u alvast inspireren op www.eichholtz.com en neem contact met ons op door het Contactformulier in te vullen .
 
 
 
 
 

Heeft u inmiddels uw droomtafel al gevonden via bijvoorbeeld Pinterest, download dan de afbeelding van het gewenste product en stuur ons een email met de volledige beschrijving van het product, de afmeting, de kleur, het materiaal etc naar [email protected] U krijgt dan een prijs van ons voor UW unieke tafel 

 
Hieronder enkele voorbeelden. 
 
     
       
       
       
       
       
       
       
       
       
   
       
   
       
   
       
       
 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »