Picknicktafel Rural

Wij adviseeren u graag bij uw aanschaf van een picknicktafel, wanneer u het Contactformulier invult met UW eventuele voorkeur, dan nemen wij zsm contact met u op en bespreken we samen de mogelijkheden. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 0622877055.

Lees meer...

Deze Picknicktafel is ondertussen een klassieker geworden. Iedereen die een picknicktafel in het hart draagt blijft plakken aan deze tafel. Geen balken waar je over moet stappen, gewoon inschuiven en het feest kan beginnen.

Je kunt ook met je rug tegen het tafelblad leunen, de tafel zal niet omkiepen, wees dus gerust, dit is een oersterk en degelijk meubel.
Op de beide voorkanten plaats je een comfortabele stoel voor hen die graag wat meer comfort willen

Ze zijn te bestellen met een lengte van 285 cm  voor 12 tot 14 personen. Deze picknicktafel is verkrijgbaar met oude rustieke houten balken (barn wood).

Wij adviseeren u graag bij uw aanschaf van een picknicktafel, wanneer u het Contactformulier invult met UW eventuele voorkeur, dan nemen wij zsm contact met u op  en bespreken we samen de mogelijkheden. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 0622877055.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »