Carre Picknicktafel

Wij adviseren u graag bij uw aanschaf van een picknicktafel, wanneer u het Contactformulier invult met uw eventuele voorkeur, dan nemen wij zsm contact met u op en bespreken we samen de mogelijkheden. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 0622877055.

De carre is een vierkante picknicktafel voor 8 tot 10 personen om te eten en tot 12 personen om te zitten keuvelen met een glaasje lekkers. Zitten aan een vierkant is aangenaam communiceren, en geloof me… de carre plakt.

Je kan makkelijk inschuiven aangezien er aan de vier hoeken een opening is voorzien, je kan aan die hoeken ook een extra krukje plaatsen. Zo creëer je vier extra plaatsen. Zitten kan ook zoals op elk cassecroute tuinmeubel ook met je rug tegen de tafel als rugleuning.

Het tafelblad is 144cm x 144cm en in totaal 236cm x 236 cm. Deze picknicktafel is verkrijgbaar in onbehandelde iroko, wit of een andere kleur gelakt.

Prijs vanaf 4579,00 euro incl btw ,excl leveringskosten.

Wij adviseren u graag bij uw aanschaf van een picknicktafel, wanneer u het Contactformulier invult met uw eventuele voorkeur, dan nemen wij zsm contact met u op  en bespreken we samen de mogelijkheden. U kunt ons natuurlijk ook bellen op 0622877055.

 

0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »