Pizza, braad of rookoven

Deze Keramische pizzaoven is afkomstig uit ZUID-AFRICA. U stookt zowel op houtskool als hout.

Maak snel en makkelijk echte, op houtskool gebakken pizza's met deze exclusieve Pizza Oven.

Deze keramische pizza oven heeft alle karakteristieken van een conventionele pizza oven maar dan betaalbaar voor de particulier en de horeca. Het opwarmen met houtskool duurt maar 30 minuten, de oven kan vervolgens de hitte van 330 graden uren behouden. Deze hoge temperatuur en de poreuse pizzasteen is het geheim achter de heerlijke authentieke pizza's. Door de hoge temperatuur in de oven krijgt u een heerlijke knapperige bodem en de ingredienten blijven sappig. Het onderstel van de oven is gemaakt van roestvrijstaal waardoor de oven makkelijk draagbaar is.

De nieuwste trend om met elkaar gezellig te tafelen.

Een pizza bakken duurt ongeveer 10 minuten, je kunt dus makkelijk een groep van 8 tafelgenoten verwennen met super snelle heerlijke pizza's. U kunt de tafel dekken met allerlei kleurrijke en geurige ingrediënten. Iedereen krijgt de kans om zijn favoriete pizza (of slice) klaar te maken. Experimenteer ook eens met andere ingredienten zoals blauwe kaas of camembert met groene vijgen. Was dat geen goede combi? Over 10 minuten een nieuwe kans!

Deze pizzaoven   is tevens Braai (BBQ). Door gebruik van het rooster kan je heerlijk braaien.

Vanwege de hitte in de deksel, kunnen grote stukken vis en vlees gebakken worden en doorgaren, zonder droog te worden.

Maar kan ook gebruikt worden als rookoven.

Door gebruik van hout of rooksnippers en het afsluiten van de oven kan je heerlijk roken. Denk aan kip, zalm of paling.

Onze Website is nog in ontwikkeling en wij zijn nu nog druk bezig om al onze producten in te voeren en onder te brengen in de juiste categorie. Wilt u meer informatie over de artikelen in deze categorie of wilt u een bestelling plaatsen, vul dan het contactformulier in, of bel ons op 0622877055, we helpen u dan graag verder.

Als u ons LIKED op onze FACEBOOK site livingluxuryNL dan houden wij U op de hoogte van de nieuwste artikellen in ons assortiment , en de AANBIEDINGEN of KORTINGS ACTIES.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »