De LED Bar Barrel

De LED Bar Barrel is een eikenhouten mobiele barkast verwerkt in een authentieke gebruikte bordeauxton.

Lees meer...
€1.549,00 Incl. btw
+ -
In winkelwagen

De glazen constructie binnenin de ton zorgt ervoor dat de LED Bar Barrel verdeeld wordt in 2 compartimenten wat ideaal is om zowel glazen als drankflessen in op te bergen. De glazen constructie is bovendien ook draaibaar zodat op die manier op een efficiënte wijze glazen of flessen kunnen genomen worden zonder schade.

De LED Bar Barrel is volledig ambachtelijk gemaakt en is kwalitatief verstevigd. Verder zijn zowel de ijzers als de ton dubbel vernist. Hierdoor vormen authenticiteit en duurzaamheid een perfect duo.

De LED Bar Barrel wordt aangeboden in zowel donkere als lichtere eiken kleuren.

 

De LED Bar Barrel is vanbinnen uitgerust met LED verlichting die bij het openen van de kast automatisch gaat oplichten. De LED verlichting kan eigenhandig bestuurd worden met behulp van een applicatie op uw smartphone. Deze applicatie zorgt er niet alleen voor dat u de lichtkleur kan kiezen maar ook de snelheid van de lichtverandering. Verder zijn er ook nog heel wat verschillende standen waarop u de LED verlichting kan instellen.

 

De LED Bar Barrel wordt in 2 verschillende modellen aangeboden. Het eerste model is de LED Bar Barrel die enkel werkt op stroom. Het andere model werkt zowel draadloos als op stroom dankzij een batterij die professioneel in de barkast verwerkt zit. Beide LED Bar Barrels zijn volledig mobiel door de wieltjes onderaan de kast. In de prijs van de LED Bar Barrel met batterij zit ook een batterijoplader verworven.

Naast de optimale opbergruimte voor uw drankassortiment en glazen staat de LED Bar Barrel gekend voor zijn klasse, authenticiteit en duurzaamheid. Kortom dé ideale barkast voor uw poolhouse of woonruimte.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »