Trimm

Min: €0 Max: €1500

Our purpose is to increase quality of life and strengthen the relationship between people.
 
Trimm Copenhagen challenge how people interact and spend time together in an informal setting with focus on creating a lounge atmosphere - outside!

Trimm Copenhagen is a Danish design-driven company that creates lifestyle products like furniture, awnings and interior for people who make particularly high demands on quality, comfort, mobility, weight and modern design.

We will create a space for breaks in everyday life, whether it is in companies, public spaces or in private homes - inside or out. We seek to embrace spirit of the time by offering multi-functional, lightweight products that are easy to move around. Our mantra is "less is more" which with its simple and sculptural expression is without unnecessary details, yet clearly meets several needs.
Trimm Copenhagen lounge furniture invites to relaxation and socializing in an informal environment. The emphasis is on quality and comfort.
Our products can be easily moved around because of the light weight and attached handles and can thus easily be used for various purposes. Inside and out. Furniture contents are EPS bullets -an insulation material that creates natural warmth when sitting on the furniture. Everything can withstand being outdoors 365 days a year, since we use quality material Sunbrella Plus®, which is water-repellent and resistant to algae and UV.
Everything is produced in Europe, to ensure top-quality, short production time and the proximity of our workroom.
Trimm Copenhagen was founded by sailmaker Tim Nielsen and designer Rikke Gjørlund in 2010. The company has maritime roots, which is evident in the design and use of materials.


Groot Kussen

€119,00

Het grote zachte vormvaste Trimm kussen is gemaakt voor buitenshuis gebruik en dus uitermate geschikt voor op uw terrasmeubilar

Satellite 78 Leather

€415,00

Trimm Satellite 78 Leather is een hoge poef met een zitting als een zadel. Met zijn simpele maar sijlvolle vorm is hij uitermate geschikt voor in de keuken, aan een bar of aan een bureau.

Satellite 48 Leather

€332,00

Trimm Satellite 48 is een kleine poef met een zitting als een zadel. Met zijn simpele maar sijlvolle vorm is hij uitermate geschikt in de woonkamer, kinderkamer of hobbykamer.

Klein Kussen

€80,00

Het kleine zachte vormvaste Trimm kussen is gemaakt voor buitenshuis gebruik en dus uitermate geschikt voor op uw terrasmeubilar

Full Moon

€615,00

Trimm Full Moon is een gigantische poef die zeer geschikt is om zowel binnenshuis als buitenshuis te gebruiken. De poef heeft een handig zijvak, waardoor u altijd de krant . een magazine of book bij de hand heeft. De Full Moon is door zijn weerbestendighe

Rocket Daybed

€668,00

Trimm Rocket Daybed is een zeer comfortabele zitzak, ideaal voor in de tuin, maar natuurlijk ook bruikbaar binnenshuis als extra stoel voor de TV, de kinderkamer of gewoon om in te chillen waar je maar wilt.

Half Moon

€1.055,00

Trimm Half Moon is zeer geschikt voor zowel binnenshuis als buitenshuis gebruik. De stoel is flexibel en vormt zich dus perfect naar uw lichaam. De Half Moon is dus uitermate geschikt om te zonnen.

Satellite 68 Leather

€357,00

Trimm Satellite 68 is een middelgrote poef met een zitting als een zadel. Met zijn simpele maar sijlvolle vorm is hij uitermate geschikt voor op kantoor of in de hobbykamer.

Satellite 78 Canvas

€233,00

Trimm Satellite 78 is een grote poef met een zitting als een zadel. Met zijn simpele maar sijlvolle vorm is hij uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Past zowel mooi in de woonkamer, op een terras als in een tuin.

Satellite 68 Canvas

€215,00

Trimm Satellite 68 is een middelgrote poef met een zitting als een zadel. Met zijn simpele maar sijlvolle vorm is hij uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Past zowel mooi in de woonkamer, op een terras als in een tuin.

Satellite 48 Canvas

€150,00

Trimm Satellite 48 is een kleine poef met een zitting als een zadel. Met zijn simpele maar sijlvolle vorm is hij uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Past zowel mooi in de woonkamer, op een terras als in een tuin.

Lounge Satellite

€368,00

Trimm Lounge Satellite is een stabile solide beanbag die niet inleverd op comfort. Met zijn simpele maar sijlvolle vorm is hij uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Past zowel mooi in de woonkamer, op een terras als in een tuin.

Tiny Moon

€266,00

Trimm Tiny Moon is een kleine solide lichtgewicht poef die niet alleen bij uitstek geschikt is als poef, maar ook als bijzettafel of als voetenbankje. Deze poef is door zijn weerbestendigheid zowel binnen als buiten te gebruiken Je kunt met deze poef makk

Felix Lounger

€333,00

De Felix Lounger is een beanbag die die niet inleverd op comfort. Met zijn simpele maar sijlvolle vorm is hij uitermate geschikt voor zowel binnen- als buitenshuis. Past zowel mooi in de woonkamer, op een terras als in een tuin.

Double Hammock

€1.055,00

De Hammock is een luxe hangmat voor 2 personen. De Hammock heeft een geintegreerd gevormd kussen en aan weerskanten een fineer eiken hengsel die het geheel een prachtig silhouette geven. Door zijn unieke breedte, biedt hij makkelijk plaats voor 2 personen

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »