The Bastard

Min: €0 Max: €1500

The Bastard is de keramische bbq van top kwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs. The Bastard is een kamado buitenkeuken gemaakt van zeer hoogwaardig industrieel keramiek en gehard staal.

Grillen, smoken, pizza bakken, brood bakken, barbecueën. Het is allemaal een eitje op The Bastard keramische bbq.

The Bastard is een nieuw geheel door onszelf ontwikkeld model gemaakt van de zeer hoogwaardige keramieksoort cordieriet. Cordieriet heeft als groot voordeel dat het minder werkt tijdens het grillen dan gewoon keramiek, dat gemaakt is van klei. Daarnaast is ons keramiek van zeer zware kwaliteit hetgeen garant staat voor duurzaamheid en een enorme warmtevastheid van de kamado. The Bastard is daarom de topklasse keramische bbq van professionele kwaliteit en geschikt voor elke horeca professional of veeleisende thuiskok.

Uniek op The Bastard is de speciale “triple spring” scharnier. Deze scharnier tilt de deksel met gemak en zorgt voor een zeer zachte landing van de deksel.

Omdat wij 100% overtuigd zijn van de kwaliteit van onze nieuwe keramische bbq, geven wij op The Bastard met plezier graag tot 20 jaar garantie op het keramiek!

In 2000, tijdens hun studententijd, starten Martijn en Jeroen Wesselink hun eerste bedrijf samen. In die tijd werkten zij allebei als kok in verschillende restaurants in Amsterdam en besloten hun geluk in een eigen cateringbedrijf te beproeven. Na het afronden van de studie begon het serieuzere leven van beide broers.  Na de nodige zakelijke omzwervingen in binnen- en buitenland  ging in 2012 het culinaire gevoel bij de broers echter weer kriebelen en kwamen ze op het idee om keramische barbecues op de markt te brengen als alternatief voor de wat duurdere Amerikaanse merken, om zo de kamado bereikbaarder te maken voor het grotere publiek.

In Nederland waren de kamado’s nog onbekend en fors aan de prijs. Maar iedereen moet toch kunnen genieten van echt lekker koken?

Deze overtuiging was het begin van The Bastard. Kookplezier voor iedereen, het hele jaar door.

De twee broers, lieten maandenlang  alle onderdelen door hun vingers gaan. Van versie 1.0 naar nu 3.0 en steeds alles controleren tot in de kleinste details.En dan eindelijk het moment dat we de eerste Bastard aanstaken. Voor onze vrienden. Pizza. Gewoon simpel, dachten we. Maar dat maakte de spanning er niet minder om. De reacties? Die waren meteen enorm enthousiast. 

Vanaf 2012 hebben we The Bastard ontwikkeld zoals we hem vanaf het begin af aan voor ogen hadden. Helemaal ons eigen model. Topklasse, professionele kwaliteit, eerlijk Dutch design, stoer; eigenlijk gewoon een ontzettend mooi produkt.

Horeca professionals en vrienden praten er soms liefdevoller over dan over hun vrouw of kinderen en ja, daar zijn we best trots op. Mede daardoor heeft The Bastard in Nederland al flink wat harten veroverd.

Nu is het tijd om de rest van de wereld The Bastard te laten ontdekken.

 


The Bastard Large BBQ

€1.099,00

De Bastard, voorheen Black Bastard, is het paradepaardje van de Bastard Kamado's. Deze geheel van speciaal cordieriet keramiek vervaardigde keramische BBQ, is bij uitstek geschikt voor de professional of ambitieuze hobbykok.

The Bastard Medium BBQ

€899,00

Kook je graag voor vrienden of familie? Dan is The Bastard Medium het maatje wat je in je tuin of op je dakterras wilt hebben staan.

The Bastard Compact BBQ

€499,00

The Bastard Compact is de nieuwe draagbare kamado BBQ van The Bastard. The Bastard Compact is draagbaar en handig om mee te nemen naar Camping, strand of boot.

The Bastard Small BBQ

€299,00

Hij mag dan klein zijn, maar de prestaties zijn er niet minder om! Een prima formaat om even snel een steak te grillen, maar er past ook een hele kip op.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »