Royal Grass

Min: €0 Max: €5

WAAROM ROYAL GRASS KUNSTGRAS?

Dat is een terechte vraag. Wij geloven sterk in een hoge kwaliteitsstandaard, in duurzaamheid en gebruiksplezier. Wij bieden u vele redenen om te kiezen voor Royal Grass kunstgras en niet voor een andere aanbieder. Dit zijn onze beste en meest onderscheidende redenen:

  • Kwaliteit en betrouwbaarheid heeft onze hoogste prioriteit

  • Onze Erkende Dealers worden geselecteerd op vaardigheden en passie

  • Het kunstgras voor de tuin met het meest natuurlijke uiterlijk

  • Milieuvriendelijke productie met respect voor de natuur

  • De nieuwste technologieën en innovaties in de markt

  • 11 jaar garantie op UV stabiliteit

  • Meer dan 12 jaar bewezen ervaring

V-shape

Om ervoor te zorgen dat Royal Grass kunstgras zo veel mogelijk op natuurlijk gras lijkt, bestuderen wij echt gras voortdurend. Sinds 2005, zijn wij de eerste en enige producent van kunstgras die de V-vorm (V-shape) heeft gekopieerd uit de natuur. Deze V-shape is een vouw in de lengte van iedere grasvezel, met een stevige nerf in het midden.

MiNT technologie

Onze laatste ontwikkeling is Micro Nerve Technology (MiNT). We hebben de microscopisch kleine nerven die in de lengte over echte grassprietjes lopen, overgenomen in ons Royal Grass kunstgras. Hierdoor wordt glans en schittering sterk beperkt en is ons kunstgras niet van echt te onderscheiden!

De voordelen van V-shape kunstgrasvezels met MiNT technologie

  • De ‘rug’ en de ideale hoek van de V-shape resulteren in grasvezels die mooier en langer rechtop blijven dan bij andere kunstgrassoorten.

    Dankzij Micro Nerf Technologie, heeft de grasvezel minder last van reflectie, zodat het geen nep en plastic uiterlijk heeft.

We hebben onze ontwikkelingen gepatenteerd, zodat geen enkele andere kunstgrasproducent dezelfde natuurlijk lijkende kwaliteit kan bieden als wij met V-shape en MiNT Technologie!

Royal Grass biedt een garantie van 8 tot 11 jaar tegen verkleuring en UV-degradatie van de vezels, afhankelijk van de intensiteit van de zon op de plaats van installatie. De intensiteit van het zonlicht is immers anders in de noordelijke landen, zoals Zweden en de landen met een zeer intense zon en warmte als Dubai. De garantie wordt gegeven door de fabrikant van de kunstgrasvezels, TenCate. In Nederland en België bedraagt de garantie 11 jaar

 

Sinds Royal Grass in 2003 werd opgericht, is de organisatie uitgegroeid tot een toonaangevend merk in innovatief kunstgras. In meer dan 45 landen wereldwijd, van het Verenigd Koninkrijk tot Australië tot de VS, genieten mensen iedere van de voordelen van Royal Grass kunstgras in de tuin, het plaatselijke park of in de speeltuin.


Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »