Bumm

Min: €0 Max: €5

Deadlines? Sociale verplichtingen? Facebook vullen? Bankzaken? My ass!!! Weg horloge, deadlines, moetjes & spoedjes. Tijd om de hartslag wat vaker te verlagen en van niks doen onze tweede natuur te maken. BUMM ‘dwingt’ mensen op positieve wijze om wat vaker op hun ‘bum’ te zitten. Met stijlvolle en uitnodigende loungeproducten voor binnen en buiten. Over een tijdje hopen we wat vaker “ik moet helemaal niks” te horen. Kortweg: kiss my ass!

Het leven en jezelf moet je niet altijd even serieus nemen. Want, wie lacht ontspant en steekt anderen aan. Met die gedachte is het merk BUMM ontstaan. Alle producten die wij ontwikkelen zijn dan ook gestoeld op ‘fun design’. Gemaakt met en voor een lach. BUMM is continu opzoek naar loungeproducten die ons leven – binnen én buiten – meer kleur geven.

 

Ons motto: de lach moet aan onze ‘bumm’s’ hangen” nemen we dan weer wel serieus! De bips is een ondergeschoven lichaamsdeel in de Westerse wereld. We kijken er liever naar dan dat we de ‘bum’ gebruiken om op te zitten. Met kleurrijk design en aansprekende pasvormen brengt BUMM daar verandering in. In 2014 hebben wij de liefde verklaard aan onze BUMM en willen die liefde graag delen met iedereen die daar behoefte aan heeft.


Geen producten gevonden...

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »